x
Интересно и полезно

Грим тенденции за 2024: какво е актуално този сезон?

Грим тенденции за 2024: какво е актуално този сезон?
  • Публикуваноаприл 12, 2024

И през 2024 година светът на грима не спира да се променя, представяйки иновативни и вълнуващи тенденции, които обещават да преобразят изцяло начина, по който възприемаме красотата. С помощта на Лили Дрогерие, известни със своите качествени продукти и експертни съвети, можем да разгледаме какво е актуално за този сезон и как да внедрим тези трендове в нашия ежедневен стил. Вижте какво ни споделиха специалистите от Lilly.

Какви са тенденциите за всеки сезон – споделят от Lilly?

С настъпването на всяка нова година се изменя и модерния почерк, който започва да се налага според сезона, предлагайки нови възможности за експериментиране и изразяване на индивидуалността на всяка жена. Специалисти от Лили Дрогерие акцентират на няколко ключови аспекта, които доминират през 2024 година:

  • пролетна свежест: пролетта е периодът на обновлението, с акцент върху пастелните тонове и нежното гримиране, което подчертава естествената красота, съветват от Лили Дрогерие;
  • летен блясък: според експертите на Lilly, лятото на 2024 се фокусира върху сияйната и свежа кожа, с нежно добавяне на хайлайтъри и водоустойчиви продукти, които осигуряват дълготрайност дори в най-горещите дни. Дързък неон, пастелни тонове, графични очни линии, блясък в устните – каквото и да изберете като нюанси, залагайте на цветове, които подчертават естествените ви линии;
  • есенни цветове: есента приветства топлите есенни цветове, като богатите червени и златни нюанси, които добавят дълбочина и топлина към всяка визия, допълват от Лили Дрогерие.

Как да приложим новите тенденции, според специалистите от Lilly?

За да внесем актуалните трендове и върху нас, е важно да следваме няколко основни съвета и техники, които ще ни помогнат да изглеждаме безупречно независимо от сезона, добавят още специалистите от Lilly:

  1. Избор на подходящи продукти: водоустойчиви гримове за летния период или продукти с по-богати текстури за есента – от Лили Дрогерие споделят, че за за създаването на перфектния вид е нужно първо да тествате, за да изберете това, което най-много почертава линиите ви. 
  2. Експериментиране с цветове: не бойте се да експериментирате с различни цветове и техники на гримиране, като винаги имате предвид сезонните новости в сферата и това, което най-добре подхожда на вашия тон на кожата, добавят още от Lilly.
  3. Обучение и практика: подобряването на уменията за гримиране чрез гледане на видеа и обучения е ключът към съвършенството. 

Вземете предвид съветите на професионалистите от Лили Дрогерие, които могат да ви предложат ценни насоки. Следвайте последните нотки на модата, но никога не изневерявайте на себе си. 

Тенденциите в грима за 2024 година предлагат богатство от възможности за всеки, който желае да експериментира с визията си и да подчертае своята индивидуалност. Благодарение на експертите от Лили Дрогерие и техния богат асортимент от професионални и био козметични продукти, всеки може да намери идеалните средства за постигане на желания ефект. Помнете, че гримът е форма на изкуство, която позволява самоизразяване и творчество, така че не се колебайте да изпробвате и да откривате нови тенденции в грима, които да ви помогнат да блестите през всяко време от годината, добавят още от Lilly.